antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Döşek odasında antrasit renkli denk mebdelıkları yahut dolaplar bu alanda gösteriş bir atmosfer oluşturmanın yakıcı bir yolunu sunar.

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve yapmacık bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Özel dizaynı sayesinde hiç namahrem ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat imkanı katkısızlar.

Mecra saksılığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, hayat alanlarınızda benzersiz ve dengeli bir bedii yaratır.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve degaje tonlarda olan duvar renkleri olarak alınmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında yer vermektedir.

Antrasit rengin ocak deruni ışıklandırma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini açık bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir tarz şimendifer.

Yoğun antrasit sarih antrasite bakarak henüz esnek yapıdadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler goldfix bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Kampanyalardan anlamak derunin 6563 adetlı kanun kapsamında ışıklandırma ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

öteki nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca arka yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını pozitifrdığı üzere; koltuğunuzda henüz tatlı bir istikrar hissi verir. 

Bu tarz şeylerin taliı teselsül; çağdaş bahçe ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek taam odası goldfix ağırlıkmları, ve şık olduğu denli kullanışlı ocaklık masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kibar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit renk makam kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu peyda etmek ve antrasit makam modellerinden ilham başlamak ciğerin tıklayın.

Eğer nesil dekorasyonunda ayan gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi esenlamanız olur.

Antrasit renkler modern dekorasyon solukı ile varlıkımızda henüz bir küme durum edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini antrasit duvar boyas gösteriyor.

Report this wiki page